Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@13:55:45 GMT

زیرگذر گوگد احداث می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۳۷۸۹

زیرگذر گوگد احداث می‌شود؟

ماجرای احداث زیرگذر و ساماندهی کمربندی شهر گوگد موضوع پر چالشی است که طرح آن به ۱۶ سال پیش بازمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ماجرای احداث زیرگذر و ساماندهی کمربندی شهر گوگد موضوع پر چالشی است که به ۱۶ سال برمی‌گردد چالشی که مهم‌ترین دلیلش خلف وعده راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است.

سال ۸۱ بود که کمربندی جدیدی در شهر گوگد احداث و به کمربندی پشت پارک لاله در مسیر جاده تیکن- اصفهان متصل شد تا بار ترافیکی شهر و حوادث درون‌شهری کاسته شود، اما بار ترافیکی شهرستان گلپایگان به شهر گوگد تحمیل و شاهد تصادفات جانی و مالی زیادی در این منطقه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعتراض شهروندان و شهرداری و شورای شهر گوگد راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، وعده احداث زیرگذر را در این شهر داد؛ اما با گذشت ۱۶ سال هنوز این پروژه عملیاتی نشده است.

نبود زیرگذر چالش بزرگ شهر گوگد

محمد شایسته یکی از شهروندان شهر گوگد می‌گوید: نبود زیرگذر در کمربندی چالشی بزرگ برای شهر گوگد شده زیرا شغل شهروندان کشاورزی و دامداری است و مزارع آنان در مسیر جاده کمربندی قرار دارد.

وی می‌گوید: ساکنان شهر برای گذر احشام و رفت‌وآمد در مزارع خود با حوادث ترافیکی روبه‌رو هستند، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار بوده سه زیرگذر در عرض کمربندی ایجاد کند، فقط یک زیرگذر احداث کرده‌، که کف آن آسفالت ندارد و به باتلاق گل و لای تبدیل و در گذر احشام با مشکل مواجه هستیم.

تلفات جانی تهدیدی برای ساکنان مسکن شهر

محمد آرامی از دیگر شهروندان گوگدی می‌گویند: کمربندی شهرستان نباید از سمت پارک جنگلی شهر گلپایگان به سمت مسکن مهر و ساختمان فرهنگیان گوگد اجرا شود، باید از سمت پارک جنگلی به سمت مسیرهای غیر مسکونی یک راهی مواصلاتی به سمت اصفهان ایجاد شود، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعتبار اجرای اجرای پروژه ندارد؟

وی می‌افزاید: اجرای پروژه کمربندی در سمت بوستان لاله ضمن آلودگی صوتی خطر، تلفات جانی در کمین ساکنان است، اجرای پروژه کمربندی توسط راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بی‌احترامی به حقوق شهروندان گوگدی است.

این شهروند گوگدی ادامه می‌دهد: در اجرای پروژه‌هایی که بار ترافیکی و حوادث جانی دارد مسئولین قبل از اجرای آن با ساکنان مناطق گفت‌وگو کنند، می‌خواهد کمربندی در مسیر مناطق مسکونی شهر گوگد تحمیل کند که غیر منصفانه است.

وعده احداث زیرگذر گوگد مسکوت ماند

محمدی از دیگر شهروندان می‌گوید: ۱۶ سال است که راهدای و حمل و نقل جاده‌ای وعده احداث زیر گذر در عرض کمربندی داده، اما هنوز اجرا نکرده است، اکنون هم حاضر است فضای سبز شهری را تملک کند، اما حاضر نیست مغازه‌های سمت کمربندی را تملک و به صاحبان آن زمین واگذار کند.

شهرداری پیگیر پروژه کمربندی و کنار گذر شهر گوگد

حسین علی‌محمدی، شهردار گوگد در خصوص مشکل کمربندی گوگد، می‌گوید: کمربندی شهر گوگد در طرح هادی در محدوده شهر بوده است که با تصویب طرح جامع این کمربندی در حریم شهر گوگد قرار گرفته و قوانین حریم راه بر آن حاکم است.

وی خاطرنشان می‌کند: به دنبال اعتراض شهروندان به دلیل توافقاتی که در زمان احداث کمربندی انجام شده است پیگیری الحاق به محدوده انجام گرفته، اما تا کنون بی نتیجه مانده و قرار شد موضوع در سفر استاندار و معاونت عمرانی به شهرستان گلپایگان مطرح و مجدداً پیگیری شود.

شهردار گوگد در خصوص زیر گذر روبروی پارک لاله و زیر گذرهای عرضی داخل کمربندی برای عبور کشاورزان و دامداران، تصریح می‌کند: با قول احداث زیر گذر که توسط مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان وقت (مهندس حسن نیا) داده بود به دلایل مختلفی اجرایی نشد و قرار شد که طراحی میدان صورت گیرد.

علی‌محمدی ادامه می‌دهد: طرح اولیه میدان به دلیل آزاد سازی کارگاه‌های موجود در محل و هزینه زیاد و عدم وجود اعتبار برای آزادسازی، مقرر شد طرح جدیدی که کمترین آزاد سازی را داشته باشد توسط شهرداری طراحی شود.

وی اظهار می‌کند: این طرح در اردیبهشت ۱۴۰۱ آماده و به کمیسیون ترافیک و کمیته فنی اداره راهداری ارسال شده و در صورت تصویب طرح شهرداری با مشارکت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان طبق هماهنگی معاون راهداری به مرحله اجرایی در می‌آید در این طرح ساماندهی ورودی فروشگاه کوثر و مجتمع کارگاهی نیز پیش‌بینی شده است.

شهردار گوگد در خصوص زیر گذرهای عرضی کمربندی برای عبور دامداران و کشاورزان، می‌گوید: برای عبور عرضی کمربندی طبق پیگیری‌های سال‌های گذشته قرار بر این بود تعداد سه زیر گذر توسط اداره راه احداث شود که به دلیل کمبود اعتبارات فقط یک زیر گذر با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی احداث شده است.

علی‌محمدی می‌افزاید: پیگیری‌هایی در اداره راهداری انجام دادیم تا در صورت تأمین اعتبار دو زیر گذر هم احداث شود، اما تاکنون اقدامی نشده است که موضوع در سفر استاندار توسط شهرداری و شورای شهر پیگیری خواهد شد.

خلف وعده راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در احداث زیر زیرگذر

مصطفی حاج‌نوروزی، رئیس شورای شهر گوگد می‌گوید: راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در اجرای پروژه زیرگذر عرضی کمربندی شهر گوگد کوتاهی کرده است، قرار بود سه زیر گذر عرضی در کمربندی برای عبور دامداران و کشاورزان احداث کند، اما تنها یک زیر گذر ایجاد کرده و به دلیل عدم آسفالت کف زیرگذر و وضعیت نابسامان آن کشاورزان و دامداران ناراضی هستند.

وی می‌افزاید: برای اجرای طرح کمربندی در سمت بوستان لاله می‌بایست مغاره‌های سمت راست برداشته شود، اما چون راه و شهرسازی زمین در اختیار شهرداری قرار نداد و در توان شهرداری نیز برای تملک مغازه‌ها برای اجرا آزادسازی نیست پروژه کمربندی تغییر مسیر داده است.

رئیس شورای اسلامی شهر گوگد ادامه می‌دهد: برای اجرای کمربندی از سمت بوستان لاله آزادسازی باید انجام می‌شود؛ بنابراین طرح جدیدی که کمترین آزادسازی را دارد توسط شهرداری طراحی شده تا پس از تأیید راه و شهرسازی استان اجرا شود.

کد خبر 574656

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوگد شهردار گوگد شورای شهر گوگد کمربندی شهر تصادفات رانندگی تردد خودرو حقوق شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق راهداری و حمل و نقل جاده ای پروژه کمربندی احداث زیرگذر اجرای پروژه احداث زیر برای عبور زیر گذر ۱۶ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به وجود معارضین پروژه کمربندی قلعه نو گفت: تملک اراضی از طریق فرآیندهای حقوقی و قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کرده ایم.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امیر حسین آزاد دوار معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه نو اظهار کرد: از حدود ۲ سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها بر عهده فرمانداری شهرستان ری باشد اما سپس تمامی این موارد به عهده اداره کل راه و شهرسازی گذاشته شد.

آزاد دوار گفت: فروردین ماه ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما با مشکل عدم توافق مالکان زمین ها مواجه شدیم و پروژه به تاخیر افتاد.

وی ادامه داد: در آیین کلنگ زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی اعلام کرد که اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله به پایان خواهیم رساند، اما عدم حصول به توافق با مالکان منجر به تعویق پروژه شد.  

آزاد دوار عنوان کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت مقرر گردید که بحث تملک اراضی مسیر پروژه را نیز اداره کل راه و شهرسازی استان تهران انجام دهد لذا از طریق معاونت املاک و حقوقی به این موضوع ورود کردیم.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک ماه مالکان را شناسایی کردیم، افزود: مالکان به سختی توافق می کردند و ناچار شدیم مسیر قضایی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضایی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکیت مالکان هستیم، تاکنون ۲ قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را مجدداً شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران بیان کرد: به دلیل طولانی بودن فرایندهای قضایی احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و عملیات اجرایی به صورت مرحله به مرحله به پیش رود.  

وی تصریح کرد: اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح و اجرای پروژه یک ساله انجام می شد اما با توجه به طی مسیر قضایی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.  

آزاد دوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، تصریح کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما پیش بینی می کنیم هزینه ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت های ملی و استانی تامین شود.

وی در پایان با اشاره به وضعیت ترافیک مسیر قلعه نو گفت: هر چند که برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می شد ولی به هر حال عملیات اجرایی طرح شروع شده و با تکمیل آن، مشکل سنگینی تردد صبحگاهی و عصرگاهی در این محور رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: طول مسیر با احتساب الحاقیاتی همچون رمپ ها و لوپ ها و همچنین تقاطع عشق آباد چالطرخان در حدود ۴ کیلومتر خواهد بود.

لازم به ذکر است تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک سنگین و ایستا در محدوده شهر قلعه نو می شود، به منظور رفع این گلوگاه ترافیکی ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه نو کلنگ زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح پس از طی فرایندهای قضایی و حقوقی مجدداً آغاز شده است. پروژه ای که با احداث آن در شهر قلعه نو در شهرستان ری و محور ری ورامین مقدار قابل توجهی از مشکلات ترافیکی در جنوب شرق استان تهران کاسته خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • ترمیم آسفالت و بهسازی کمربندی های شمالی و جنوبی اراک
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد