Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@15:31:49 GMT

۶۰ درصد بودجه ۵ سال اخیر صرف عمران شهرگوگد شد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۰۴۴۱۵

۶۰ درصد بودجه ۵ سال اخیر صرف عمران شهرگوگد شد

اشرفی شهردار اسبق گوگد گفت: کل بودجه پنج و نیم ساله ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که ۴ میلیارد و ۴۵۰ تومان آن مستقیم صرف عمران شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارشصاحب نیوز؛محمود اشرفی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: کل بودجه پنج و نیم ساله 8 میلیارد و 700 میلیون تومان بود که 4 میلیارد و 450 تومان آن مستقیم صرف عمران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که یک میلیارد و 200 میلیون تومان برای تملک املاک و 500 میلیون تومان برای فضای سبز هزینه شد عنوان کرد: اگر هزینه ها فضای سبز و تملک و عمران با هم در نظر گرفته شود به طور میانگین 40 درصد صرف امور جاری و 60 درصد در کارهای عمرانی صرف شده است.

انجام 40 پروژه در 4 سال گذشته
شهردار اسبق گوگد با بیان اینکه 40 پروژه ریز و درشت در این چند سال انجام شد تصریح کرد: موقعیت شهرداری گوگد مشکلاتی را از لحاظ مدیریت شهری داشت.

اشرفی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال 90 مبلغ 605 میلیون تومان بود و با سرانه 112 هزار تومان برای هر شهروند با توجه به جمعیت 6 هزار نفری بود خاطرنشان کرد: برای سال 91 بودجه را یک میلیارد نوشتیم که با بالا آمدن سرانه فعالیت شهرداری در چرخه ای بیفتد که بتوان با یک سرعت بیشتر به حد نصابی برسیم.

وی با بیان اینکه در سال 92 بودجه را یک میلیارد و 300 میلیون نوشتیم تصریح کرد: در سال 93 بودجه، یک میلیارد و 700، در سال 94، 2 میلیارد و 200 و در سال 95، دو میلیارد و 500 و در نهایت در سال 96 بودجه دو میلیارد و 750 نوشته شد.

شهر گوگد همچنان با معضل مهاجر فرستی دست و پنجه نرم می کند

شهردار اسبق گلپایگان با یادآوری اینکه در سال 90 طبق مرکز آمار جمعیت ایران جمعیت گوگد 6 هزار و 8 نفر بود بیان کرد: طبق همین مرکز آمار جمعیت گوگد از 6 هزار و 8 به 6 هزار و 12 رسیده است که بیانگر این نکته است که شهر گوگد همچنان با معضل مهاجر فرستی دست و پنجه نرم می کند.

اشرفی با بیان اینکه پیش بینی های بودجه در سنوات گذشته همواره درست محقق می شد اظهار کرد: تنها در سال 94 به دلیل موقعیت های بحرانی که از ناحیه تحریم ها وجود داشت بودجه شهر گوگد 18 درصد کمتر محقق شد و در تمام این پنج سال بودجه فراتر از حد پیش بینی شده بود.

وی افزود: این نشان دهنده این است که شهرداری معادلاتی که پیرامون تعیین بودجه داشت از معادلات خود سربلند بیرون آمد.

شهردار اسبق گوگد یاداور شد: همان گونه که بودجه را طرح می کردیم سعی داشتیم در بحث های درامدی نیز وارد شویم و درامدها را نسبت به وضعیت اقتصادی شهروندان محاسبه کنیم.

سند راهبردی شهرستان در سال95 نهائی شد

اشرفی با اشاره به اینکه سند راهبردی شهرستان (طرح استراتژیک شهرستان) در سال95 نهائی شد، بیان کرد: این طرح با توجه به افق 1404 و طرح توسعه اقتصادی دوره پنجم و پیش بینی های دوره ششم، پنج ساله تنظیم شد.

وی ادامه داد: شهرداری گوگد با شخص شهردار 40 نفر پرسنل دارد که 12 نفر آن را نیروی اداری و مابقی خدماتی هستند.

شهردار اسبق گلپایگان با اشاره به اینکه در این پنج و نیم سال هیچ نیروی مازادی به سیستم شهرداری اضافه نشد، گفت: ولی 14 نیرو از سیستم تعدیل و 14 نیرو اضافه شد.

اشرفی با بیان اینکه 37 تاکسی شهری بهینه و نوسازی شده است و سه تاکسی دیگر در حال نوسازی است خاطرنشان کرد: در این چند سال دو واحد آژانس بانوان در شهر راه اندازی و در همایش فرصت های سرمایه گزاری کشوری شرکت کردیم.

وی با اشاره به اینکه در بخش امور حقوقی و قرار دادهای شهری کمیسیون ماده 100 را قوی کردیم، تصریح کرد: این کار برای مهار کردن ساخت و سازهای بی رویه و احقاق حقوقه شهرداری از افرادی که بدون مجوز اقدام به ساخت و ساز کردن صورت گرفت.

شهردار اسبق گوگد افزود: در شهرداری حدود هفت کمیسیون همچون معاملات، فضای سبز، عمران، ماده 100، بدوی و تجدید نظر، کمیسیون بند 20 و 14 ماده 55 را با نظارت شورا فعال کردیم.

اشرفی عنوان کرد: اتوماسیون اداری را راه اندازی و نرم افزار جامع شهرسازی و نوسازی و برای عوارض خودرویی و … را تعریف کردیم.

وی با اشاره به اینکه امروزه ارتباطات از طریق اینترانت صورت می گیرد بیان کرد: بایگانی تجهیز شده و از 100 هزار پرونده 2 هزار عدد آن اسکن شده است.

شهردار اسبق گلپایگان با بیان اینکه در بخش شهرسازی اقدامات خوبی همچون سیستم جامع شهر سازی داشتیم اظهار کرد: صدور پرونده در شهر آمار قابل ملاحظه ای نداشته است.

اشرفی با اشاره به اینکه از سال 91 تاکنون تنها 118 فقره پروانه ساخت تجاری و مسکونی صادر شده گفت: این امار نسبت یه سنوات گذشته همچون 81-90 بسیار کم بوده است که می توانسته دلایلی همچون متوقف شدن برخی وام ها مقاوم سازی و به نوعی اشباع شدن شهر از مسکن مهر باشد.

وی با بیان اینکه از سال 91 سیستم بایگانی الکترونیکی صورت گرفته افزود: نزدیک به دو سوم پرونده ها الکترونیکی شده و هزار پرونده دیگر نیز بهینه شده است.

آتش نشانی گوگد با یک ماشین آتش نشانی 22 روستا را تحت پوشش دارد

شهردار اسبق گلپایگان عنوان کرد:آتش نشانی گوگد با یک ماشین آتش نشانی و تانکر آب 22 روستا را تحت پوشش دارد و از امکانات درستی برخوردار نیست.

اشرفی افزود: 58 مورد دامداری در این چند سال از شهر گوگد به خارج شهر منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه در این 5 سال 18 دستگاه وسیله شهرداری را بهینه کردیم گفت: شش دستگاه را فروختیم و تبدیل به احسن کردیم.

هشت درصد سهام شرکت بازیافت گلپایگان و خوانسار متعلق به شهرداری گوگد است

شهردار اسبق گلپایگان با اشاره به اینکههشت درصد سهام شرکت بازیافت گلپایگان و خوانسار متعلق به شهرداری گوگد است خاطرنشان کرد: شرکت بازیافت پس از پیگیری های صورت گرفته سوله آن احداث شده است و انشالله پس از نصب نوار و نقاله ها شاهد راه اندازی ان هستیم.

اشرفی ادامه داد: ما برای اولین بار در شهر گوگد دستگاه مکانیزه جمع آوری زباله را آوردیم.

وی در مورد فضای سبز شهر تصریح کرد: ما حدود چهار یا پنج انشعاب آب شرب را از فضای سبز حذف کردیم و پارک لاله را از چاه آب چاه شهرداری تامین کردیم.

شهردار اسبق گلپایگان عنوان کرد:این پنج سال به طور میانگین در هر سال 55 فوتی داشتیم.

اشرفی با بیان اینکه اعتبارات دولتی محدود بوده است تصریح کرد: در سال 95 شهرداری گوگد در سه توافق نامه با مبلغ 615 میلیون تومان با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تنها 17 میلیون دریافت کرد.

وی یاداور شد: از کل پروژه هایی که برای شهرداری گوگد رقم خورده و در بودجه تنظیم شده پروژه هایی چون توسعه پارک لاله ، محوطه سازی شهرداری، احداث بوستان در جوار بلوار شفا، احداث بوستان در جوار میدان بقیه الله تا امامزاده نیمه کاره مانده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، در ۲۲۶ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) در مجموع ۲۸ میلیارد و ۶۹۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۳۰ میلیارد و ۳۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۵ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۷ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۷ میلیارد و ۴۴۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۳درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد یک‌درصدی ذخایر سد‌ها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سد‌های مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است:

دیگر خبرها

  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • شورا و شهرداری در کنار هم در ارائه خدمت به شهروندان
  • تورم مسکن به کمترین رقم ۲ سال اخیر کاهش یافت
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی